Inloggen om te boeken

Jesse654
Level 1
Nijlen, Belgium

Inloggen om te boeken

Vorige week konden mensen nog gewoon de beschikbare data zien op onze pagina en nu staat er een melding. 'Deze accommodatie is nog niet voor alle gasten beschikbaar.' Niets van data te zien. Gasten moeten ingelogd zijn om te kunnen boeken.

 

In mijn instellingen staat dit niet zo aangeduid dus ik snap niet goed waarom het nu zo is? 

 

Direct boeken staat aan en toch kunnen ze niet boeken.

3 Antwoorden 3
Kirsten266
Level 10
Heemskerk, Netherlands

@Jesse654  welkom bij airbnb! 
Ik kan gewoon boeken in juli en augustus als ik je advertentie aanklik

Bob297
Level 10
Bilthoven, Netherlands

Dit "zegt" chatgpt:

  1. Verificatieproces: Airbnb kan je accommodatie tijdelijk beperken terwijl ze bezig zijn met een verificatieproces. Dit kan zijn omdat ze je identiteit of de accommodatie zelf nog willen verifiëren. Zorg ervoor dat je alle gevraagde documenten en informatie hebt verstrekt en dat je verificatieproces is afgerond.

  2. Beoordelingen en recensies: Als je nieuwe gastheer bent of je hebt onlangs negatieve recensies gekregen, kan Airbnb je accommodatie tijdelijk beperken tot bepaalde groepen gasten. Dit kan bedoeld zijn om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de verhuurders te waarborgen.

  3. Beleid en regelgeving: Airbnb houdt rekening met lokale wetten en regels. In sommige steden zijn er beperkingen op korte termijn verhuur, of er zijn speciale vergunningen nodig. Zorg ervoor dat je voldoet aan alle lokale wet- en regelgeving.

  4. Beveiligingsmaatregelen: Soms kan Airbnb accommodaties beperken als er verdachte activiteiten zijn gedetecteerd. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er sprake is van ongebruikelijke boekingspatronen of als je account extra beveiliging vereist.

 

en dit gemini:

Instellingen:

  • Je hebt mogelijk in je instellingen beperkingen ingesteld voor wie je woning kan zien en boeken. Controleer je instellingen voor gasten om te zien of er beperkingen zijn op basis van factoren zoals land, leeftijd of positieve recensies.
  • Je hebt mogelijk een minimale verblijfsduur ingesteld. Dit betekent dat de woning niet beschikbaar is voor boekingen korter dan het door jou ingestelde aantal nachten.

Beschikbaarheid:

  • De door jou geselecteerde data zijn mogelijk al bezet door een andere gast. Zorg ervoor dat je de kalender controleert om te zien welke data nog beschikbaar zijn.
  • Je hebt mogelijk een maximum aantal gasten ingesteld. Dit betekent dat de woning niet beschikbaar is voor boekingen voor meer dan het door jou ingestelde aantal gasten.

@Kirsten266 @Jesse654 

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Hallo @Jesse654, heb je de reacties van Kirsten en Bob gezien? 😊 

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf