Heb je jouw advertentie al bijgewerkt met het oog op de aankomstgids voor nieuwe gasten?

Airbnb
Official Account

Heb je jouw advertentie al bijgewerkt met het oog op de aankomstgids voor nieuwe gasten?

ArrivalGuide_Hero_desktop_484x272_default.jpg

 

Merk je weleens dat gasten niet precies weten wat ze moeten doen bij het inchecken? Moet je steeds dezelfde vragen beantwoorden? 

 

De aankomstgids voor nieuwe gasten van Airbnb biedt uitkomst. Hiermee beginnen je gasten zelfverzekerd en probleemloos aan hun verblijf en jij bespaart er tijd mee.

Met ingang van deze maand zien gasten vanaf 48 uur voor aankomst bovenaan het tabblad Reizen de nieuwe aankomstgids staan. Deze bevat belangrijke informatie, zoals een routebeschrijving, aankomstinstructies en wifigegevens. 

 

Om je gasten deze service te bieden, moet je op het tabblad Advertenties alles onder het gedeelte Informatie voor gasten invullen. 

 

Lees voor meer informatie het artikel in het Informatiecentrum. Daarin kun je ook zien hoe gasten de aankomstgids ervaren. <Link to Arrival Guide RC article>

 

De aankomstgids is vanaf 24 mei 2021 beschikbaar op alle drie de platforms (iOS, Android en het mobiele web). Gasten krijgen geen aankomstgids te zien als de host de aankomstinformatie op de advertentie niet heeft ingevuld. Het is dus raadzaam om nog even te controleren of je dit hebt gedaan.

 

Wat vind je van de aankomstgids voor nieuwe gasten? Heb je nog tips om de aankomstgids optimaal te benutten in jouw verhuurroutine? 

1 Antwoord 1
Miriam64
Level 1
Amsterdam, The Netherlands

Hoi, het voelt niet OK om onze Wifi data te delen via een online platform, welk dan ook! Dus dat kunnen we vanwege privacy niet delen op de welkomstgids. Het heeft ook geen zin, omdat we zeer regelmatig het ww aanpassen, en we dan iedere keer ook de welkomstgids moeten aanpassen.

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf