ΈΠΑΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΌΤΗ

Airbnb
Official Account

ΈΠΑΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΌΤΗ

Surfacing Kudos Article Image.jpg

  

 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ακούς “συγχαρητήρια!” όταν έχεις δουλέψει σκληρά. Και πολλοί από εσάς καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια για να δημιουργήσετε μαγικές διαμονές για τους επισκέπτες σας. Η ομάδα μας που ασχολείται με τις κριτικές γνωρίζει πόσο σημαντικά είναι τα θετικά σχόλια. Έτσι, κατά τη διάρκεια ενός ομαδικού καταιγισμού ιδεών, κατέληξαν σε αυτήν την ιδέα: Τι θα γινόταν αν δίναμε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να καθορίσουν γρήγορα και εύκολα τι ήταν τόσο ωραίο στη διαμονή τους με έναν οικοδεσπότη; Θα μπορούσαμε να προσδιορίσουμε τα πιο κοινά θέματα που αγαπούν οι επισκέπτες στα κορυφαία ταξίδια τους και να τα καταχωρήσουμε για να τα επιλέγουν οι επισκέπτες. Επιστρέφουμε γρήγορα στο σήμερα και η ιδέα τους ζωντανεύει. Αυτά είναι τα επτά κορυφαία θέματα που προέκυψαν:

 

All_compliments-10.png

 

Τώρα, όταν ένας επισκέπτης δίνει στο ταξίδι του συνολική αξιολόγηση 4-5 αστεριών, του ζητείται αυτόματα να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι το έκανε αξέχαστο. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν όσους από τους επτά επαίνους επιθυμούν και (όπως πάντα) μπορούν να αναλύσουν την εμπειρία τους με δικά τους λόγια σε δημόσια ή ιδιωτικά σχόλια. Την επόμενη φορά που θα εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας, θα δουν τα παρακάτω:

Review_flow-10.png

 

 


Και προσθέσαμε μια ειδική ενότητα “Έπαινοι” στη σύνοψη κριτικής σας όταν τη βλέπετε από την 
εφαρμογή της Airbnb στο κινητό σας τηλέφωνο, ώστε να είστε βέβαιος/η ότι θα δείτε τι εκτιμούν στον χώρο σας και στο στιλ φιλοξενίας σας. Η ομάδα προσθέτει τις τελευταίες πινελιές σε αυτή τη λειτουργία στην ιστοσελίδα, οπότε σύντομα θα βλέπετε την ενότητα “Έπαινοι” και όταν βρίσκεστε στον υπολογιστή σας.

Detailed_review-10.png

 


Θα έρθουν κι άλλα σύντομα. Επεξεργαζόμαστε τρόπους για να κάνουμε αυτούς τους επαίνους να εμφανίζονται στις αναζητήσεις των επισκεπτών, ώστε να βλέπουν τι κάνει τη φιλοξενία σας να ξεχωρίζει. Είναι ένας άλλος τρόπος για να ορίσετε καλύτερα τις προσδοκίες των επισκεπτών και να πετύχετε τους στόχους σας στη φιλοξενία. Είτε έχετε ήδη μερικούς επαίνους είτε ανυπομονείτε για τον πρώτο, σας ενθαρρύνουμε να συνεχίσετε.

0 Replies 0