Απαντήσεις της Airbnb: Προστασία από ακυρώσεις επισκεπτών

Airbnb
Official Account

Απαντήσεις της Airbnb: Προστασία από ακυρώσεις επισκεπτών

AB5685597.jpg

 

Ρωτήσατε: Πώς μπορεί να με προστατεύσει η Airbnb από ακυρώσεις επισκεπτών;

 

Οι ακυρώσεις από επισκέπτες μπορεί να προκαλούν αναστάτωση. Αυτά τα πράγματα, όμως, συμβαίνουν και κάποιες φορές οι επισκέπτες αναγκάζονται αναπόφευκτα να αλλάξουν τα ταξίδια που έχουν προγραμματίσει. Για εσάς ως οικοδεσπότη, αυτό συχνά σημαίνει ότι χάνετε τα αναμενόμενα έσοδά σας.

 

Πολλοί από εσάς έχετε ζητήσει από την Airbnb να σας βοηθήσει να προστατευτείτε από αυτές τις ξαφνικές ακυρώσεις. Σας ακούσαμε και τώρα έχουμε λύση.

 

Νέα επιλογή ακύρωσης χωρίς επιστροφή χρημάτων

Με βάση τα σχόλια που λάβαμε από οικοδεσπότες όπως εσείς, ξεκινήσαμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια νέα πολιτική ακύρωσης χωρίς επιστροφή χρημάτων ως προαιρετική προσθήκη στην Ευέλικτη ή τη Μέτρια πολιτική ακύρωσης. Κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος, περισσότεροι από τους μισούς επισκέπτες που πληρούν τις προϋποθέσεις επέλεξαν να κάνουν κράτηση χωρίς επιστροφή χρημάτων. Γι' αυτό, η επιλογή θα είναι διαθέσιμη για όλους τους οικοδεσπότες αυτόν τον μήνα.

 

Με αυτήν τη νέα επιλογή ακύρωσης χωρίς επιστροφή χρημάτων, μπορείτε να προσφέρετε στους επισκέπτες έκπτωση 10%, αλλά εσείς θα λάβετε την πληρωμή σας ανεξάρτητα από το πότε θα ακυρώσουν. Μειώνοντας την τιμή της καταχώρησής σας, μπορεί να δεχτείτε περισσότερες κρατήσεις από επισκέπτες που είναι σίγουροι για τα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

 

Ακολουθούν αναλυτικά τα πλεονεκτήματα:

  • Προστασία εσόδων και ψυχική ηρεμία. Αν οι επισκέπτες κάνουν αυτήν την επιλογή και ακυρώσουν, εσείς θα λάβετε κανονικά την πληρωμή σας.
  • Μια πιο ανταγωνιστική (και ελκυστική) καταχώρηση. Η βασική τιμή με την έκπτωση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα κάνει την καταχώρησή σας πιο ελκυστική συγκριτικά με άλλες παρόμοιες καταχωρήσεις.
  • Περισσότερα χρήματα. Οι οικοδεσπότες που συμμετείχαν στο πιλοτικό μας πρόγραμμα και προσέφεραν την επιλογή ακύρωσης χωρίς επιστροφή χρημάτων είχαν κατά μέσο όρο 5% περισσότερα έσοδα με πιο ανταγωνιστική τιμή για την καταχώρησή τους.

 

Δοκιμάστε τη σήμερα

Ενημερώστε την πολιτική ακύρωσης που έχετε επιλέξει, λαμβάνοντας υπόψη ότι η επιλογή χωρίς επιστροφή χρημάτων διατίθεται μόνο για την Ευέλικτη και τη Μέτρια πολιτική ακύρωσης. Αν έχετε επιλέξει την Αυστηρή πολιτική, αυτή η νέα λειτουργία είναι ένας πολύ καλός λόγος για να ξανασκεφτείτε την υπάρχουσα πολιτική ακύρωσης.

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα λειτουργία που σας βοηθά να διαχειριστείτε την καταχώρησή σας και να έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους επισκέπτες για τον χώρο σας. Μη διστάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας παρακάτω. Καλή φιλοξενία!

0 Replies 0