Δοκιμάζουμε μια ολοκαίνουρια εμφάνιση για την καταχώρησή σας

Airbnb
Official Account

Δοκιμάζουμε μια ολοκαίνουρια εμφάνιση για την καταχώρησή σας

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι, στην αρχική σελίδα καταχώρησης ή τα αποτελέσματα αναζήτησης, ορισμένες καταχωρήσεις εμφανίζονται λίγο διαφορετικά. Αυτό συμβαίνει επειδή δοκιμάζουμε μερικές αλλαγές, οι οποίες ελπίζουμε ότι θα κάνουν την καταχώρησή σας πιο αποτελεσματική για όσους επισκέπτες θέλουν να μάθουν για τον χώρο σας.


Τι δοκιμάζουμε;

Εξετάζουμε νέους τρόπους παρουσίασης σημαντικών πληροφοριών σε πιθανούς επισκέπτες. Παρακάτω θα δείτε κάποιες από τις αλλαγές που δοκιμάζουμε:

  • Τα βασικά στοιχεία, όπως ο τίτλος και η βαθμολογία, θα εμφανίζονται πάνω από τις φωτογραφίες σας στη σελίδα της καταχώρησης
  • Χρησιμοποιούμε νέους συνδέσμους, οι οποίοι θα οδηγούν γρήγορα τους επισκέπτες στις κριτικές, τις φωτογραφίες και την επισκόπηση της καταχώρησής σας
  • Ο τύπος, ο τίτλος και η τιμή της καταχώρησής σας θα εμφανίζονται πιο καθαρά στη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης

 

Γιατί πραγματοποιούμε αυτήν τη δοκιμή;

Σκοπός αυτών των αλλαγών είναι να βοηθήσουμε τους επισκέπτες να βρίσκουν πιο εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζονται, καθώς και να αυξήσουμε τη συνοχή στον σχεδιασμό της πλατφόρμας μας. Ωστόσο, πριν παρουσιάσουμε τις αλλαγές αυτές σε όλους τους χρήστες, θα θέλαμε πρώτα να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των επισκεπτών – και τέτοιες δοκιμές είναι πραγματικά απαραίτητες, διότι έτσι λαμβάνουμε τα εποικοδομητικά σχόλιά τους.

 

Έχει συμπεριληφθεί η καταχώρησή μου σε αυτήν τη δοκιμή;

Το πιο πιθανό είναι ότι έχει συμπεριληφθεί, ακόμη και αν δεν έχετε παρατηρήσει κάποια σχετική αλλαγή. Η καταχώρησή σας θα έχει την ανανεωμένη εμφάνιση μόνο για ορισμένους χρήστες (έτσι ώστε κάποιοι επισκέπτες να βλέπουν τον νέο σχεδιασμό, ενώ άλλοι τον παλιό).

 

Θα αλλάξουν τα στοιχεία της καταχώρησής μου;

Όχι. Όλα τα στοιχεία της καταχώρησής σας θα παραμείνουν ίδια. Απλώς δοκιμάζουμε ένα νέο τρόπο παρουσίασής τους, με τον οποίο θα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στα πιο σημαντικά από αυτά.

 

Πόσο θα διαρκέσει η δοκιμή;

Για να εξασφαλίσουμε σωστά αποτελέσματα, θα παρακολουθούμε την επίδραση αυτών των νέων σχεδιασμών για διάστημα που θα διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες.

 

Γνωρίζουμε ότι οι αλλαγές στην πλατφόρμα μας κάποιες στιγμές ίσως προκαλούν μικροπροβλήματα, και γι' αυτό προσπαθούμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τους λόγους για τους οποίους πραγματοποιούνται. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τις απορίες και τις εντυπώσεις σας, αφήνοντας τα σχόλιά σας παρακάτω.

0 Replies 0