Contact met het communityteam

Aisling
Level 9
Howth, Ireland

Contact met het communityteam

Hallo allemaal, 

 

Bedankt voor alle berichten en reacties die de afgelopen week binnenkwamen naar aanleiding van mijn vorige post, waarin ik uitweidde over de uitdagingen waar het communityteam mee te maken krijgt en wat we hebben gedaan om jullie beter en sneller te kunnen helpen. 

 

Ik heb samen met onze communitymanagers feedback verzameld over ons communityteam en wil graag wat meer informatie met jullie delen. 

 

Urgente ondersteuning voor kwesties die niets met COVID-19 te maken hebben 

Een apart en toegewijd team werkt 24/7 aan dringende, niet aan COVID-19-gerelateerde veiligheidskwesties. 

 

Mocht je je zorgen maken over je veiligheid, dan raden we je de volgende twee mogelijkheden aan. 

  • In ons Veiligheidscentrum kunnen gasten en hosts meer informatie vinden over hoe ze veilig kunnen blijven tijdens het reizen. Daarnaast kan iedereen die momenteel op reis is en graag een veiligheidsspecialist wil spreken, gebruikmaken van onze Engelstalige Alarmlijn in onze app voor vragen over veiligheid of andere dringende kwesties.
  • Buren overal ter wereld kunnen via Buurtondersteuning melding maken van (geluids)overlast gerelateerd aan een Airbnb. Voor mensen die in de Verenigde Staten, Canada en Nederland wonen en ons Veiligheidsteam rechtstreeks willen bellen, is er ook een telefonische hulplijn voor Buurtondersteuning beschikbaar in het Engels. 

 

Toekomstige annuleringen beheren

Zoals ik al aangaf zijn we nog steeds eerdere meldingen aan het wegwerken sinds de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) COVID-19 heeft uitgeroepen als pandemie. 

 

Inmiddels hebben we de dekking bijgewerkt van onze Voorwaarden bij verzachtende omstandigheden, die als richtlijn gelden voor reserveringen met als incheckdatum tussen 14 en 31 mei 2020. Hosts vinden deze informatie op hun dashboard. Als host kun je gasten met vragen over annuleringsverzoeken het beste adviseren om naar de pagina Reizen te gaan om een wederzijdse annulering aan te vragen. Alleen gasten kunnen deze procedure in gang zetten. 

 

Manieren om ons te bereiken

Als je nog steeds hulp nodig hebt, hebben we tools in het leven geroepen waarmee je veel problemen snel kunt oplossen via ons Helpcentrum op onze site of in de mobiele app. Je kunt ons ook een bericht sturen vanuit de Airbnb-app. Voor meer informatie over het coronavirus, onze Voorwaarden bij verzachtende omstandigheden of het wijzigen of annuleren van een reservering ga je naar airbnb.com/covid19

 

 

Nogmaals bedankt voor jullie openhartige feedback. We hopen dat jij en je dierbaren veilig en gezond blijven.

 

Aisling

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf