Het nieuwe en verbeterde AirCover voor hosts

Quincy
Online Community Manager
Online Community Manager
London, United Kingdom

Het nieuwe en verbeterde AirCover voor hosts

aircover_for_hosts.png

 

Het afgelopen jaar hebben jullie ons veel feedback over jullie ervaringen als host gegeven. Op basis daarvan hebben we onze verhuurprocessen op diverse punten ingrijpend veranderd, zoals het AirCover voor Hosts-programma.


Hieronder een greep uit de wijzigingen:

 

  • Nog meer AirCover: onder AirCover voor hosts vallen voortaan ook auto's en boten die bij je woning geparkeerd/aangemeerd zijn, net als kunst en kostbaarheden. Daarnaast verhogen we de Bescherming voor hosts bij materiële schade naar $ 3 miljoen USD.
  • Snel een vergoeding aanvragen: je kunt nu in een paar eenvoudige stappen een vergoedingsverzoek indienen.
  • Identiteit van gasten verifiëren: vanaf nu wordt de identiteit van alle gasten geverifieerd die naar een van de populairste 35 landen/regio's op Airbnb reizen, wat neerkomt op ongeveer 90% van alle reserveringen. Begin 2023 rollen we dit wereldwijd uit.
  • Screening van reserveringen: we hebben technologie voor het screenen van reserveringen ontwikkeld. Daardoor kunnen we nu aan de hand van zo'n honderd factoren verblijven signaleren waar de kans op een ongeoorloofd feest of materiële schade groot is. In Australië heeft deze screening de test glansrijk doorstaan en we gaan hier nu ook in de VS en Canada mee beginnen. De rest van de wereld volgt begin 2023.

 

Wil je meer weten? Ga dan naar ons Informatiecentrum.

 

De Bescherming voor hosts bij materiële schade, de Aansprakelijkheidsverzekering voor hosts en de Aansprakelijkheidsverzekering voor ervaringen, die onderdeel zijn van AirCover voor hosts, gelden niet voor hosts die accommodaties aanbieden via Airbnb Travel LLC en hosts die accommodaties of ervaringen aanbieden in Japan. Voor de laatste zijn het verzekeringsprogramma voor Japan en de Experience Protection Insurance voor Japan van toepassing. Voor hosts die accommodaties of ervaringen op het Chinese vasteland aanbieden, is het verzekeringsprogramma voor hosts in China van toepassing. De Bescherming voor hosts bij materiële schade is niet gerelateerd aan de Aansprakelijkheidsverzekering voor hosts. Houd er rekening mee dat er andere voorwaarden en uitzonderingen gelden.

 

Als je in het Verenigd Koninkrijk verhuurt, is de Aansprakelijkheidsverzekering voor hosts gewaarborgd door Zurich Insurance PLC en zonder extra kosten voor Britse hosts geregeld en afgesloten door Airbnb U.K. Services Limited: een aangestelde vertegenwoordiger van Aon U.K. Limited, die is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority. Aons registratienummer bij de FCA is 310451. Je kunt dit controleren in het Register voor financiële diensten of door contact op te nemen met de FCA op +44 0800 111 6768. Verzekeringsproducten die door Airbnb U.K. Services Limited worden geregeld, zijn gereguleerde producten. FPAPC374TP

 

De informatie in dit artikel kan na publicatie gewijzigd zijn.

We are glad to announce our 6th Month of Celebration! Click here to view the line-up!

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Klik hier om een gesprek te beginnen!

Can't find what you're looking for? Click here to start a conversation!

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf