Nieuw: een reeks verhuurtools op basis van jullie feedback

Airbnb
Official Account

Nieuw: een reeks verhuurtools op basis van jullie feedback

BeloRauschBG.png

 

De afgelopen maanden hebben we veel naar onze hosts geluisterd en van jullie geleerd. We wilden graag weten wat jullie nodig hebben om deze wereldwijde crisis het hoofd te bieden. In veel van deze gesprekken werden er steeds twee thema's aangehaald: transparantie en controle.

 

Jullie willen graag informatie over reistrends en de voorkeuren van gasten — en tips over hoe je je kunt aanpassen. Maar aanbevelingen zonder context zijn niet genoeg. Jullie willen op je eigen voorwaarden verhuren, met de informatie en inzichten die jullie nodig hebben om succesvol te zijn.

 

Op basis van jullie feedback introduceren we een nieuwe reeks tools die daar speciaal voor ontwikkeld zijn en ook nog eens makkelijk te gebruiken zijn. Dit zijn:

 

  • Het nieuwe tabblad Mogelijkheden, waar je exclusieve reserveringsinformatie over jouw regio en praktische tips vindt waarmee je je snel kunt aanpassen aan de voorkeuren van gasten.
  • Een serie e-mails met informatie over de concurrentie en trends op het gebied van reserveringen en tarieven, die je regelmatig in je inbox krijgt.
  • Het Informatiecentrum, ons wereldwijde platform dat we eerder dit jaar hebben ontwikkeld. Je vindt er het laatste nieuws voor hosts en artikelen en video's met de beste tips, inzichten en richtlijnen.

 

In de komende weken vertellen we in een nieuw bericht in het Informatiecentrum meer over de serie e-mails met inzichten. Tot die tijd kun je hier terecht voor meer informatie over het tabblad Mogelijkheden.

 

Meer informatie

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf