‌🍃‌[FESTIVAL] Fijne Earth Week, iedereen! 🌿🌎‌🍃‌

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

‌🍃‌[FESTIVAL] Fijne Earth Week, iedereen! 🌿🌎‌🍃‌

 

Ter ere van de Earth Week van delen we tips om duurzamer te leven! Hier zijn een paar dingen die we vaak kunnen doen om een verschil te maken in de moderne wereld.


Minder plastic gebruiken: Probeer dagelijks het plastic voor eenmalig gebruik te verminderen. Kijk uit naar winkels bij jou in de buurt die alle basisproducten zoals granen, suiker en meel in bulk verkopen. Neem je eigen zakken en bakjes mee om bij te vullen. Je kunt ook groente en fruit van een groentekraam halen als je dat kunt, zodat je het niet al verpakt in een zak hoeft te kopen.

 

Duurzame mode: Snuffel rond in kringloopwinkels om licht gebruikte schoenen en kleding te kopen. Zo voorkom je dat gebruikte spullen op de vuilnisbelt belanden en bespaar je elk jaar een hoop geld.

 

Groene bedrijven ondersteunen: Bezoek natuurvoedingswinkels en boerenmarkten om spullen te kopen en milieuvriendelijke bedrijven te steunen. Meestal vind je eco-labels die aangeven dat je bedrijven steunt die rekening houden met de gezondheid van het milieu.

 

Plantaardige maaltijden: Je hoeft geen veganist te zijn om door de week vleesgerechten te vervangen door plantaardige maaltijden. We kunnen het misschien niet altijd goed doen, maar ons best doen om bewust te zijn in onze keuzes kan een verschil maken.

 

Aan welke kleine dagelijkse veranderingen of activiteiten doe jij mee om onze planeet te helpen beschermen en behouden?

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf