Een nieuw systeem voor privé berichten

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Een nieuw systeem voor privé berichten

Hallo iedereen,

 

Ik heb vandaag goed nieuws te melden over een nieuwe Communitycentrum functie!

 

We weten dat velen van jullie het leuk vinden om de "Direct Messaging" (Privé berichten) functie hier in het Communitycentrum te gebruiken, maar het afgelopen jaar of zo, hebben we van velen van jullie feedback gekregen dat het niet erg betrouwbaar of makkelijk te gebruiken is.

 

Ik ben blij te kunnen zeggen dat we zojuist een gloednieuw direct messaging systeem hebben geïntroduceerd hier in het Communitycentrum. We hopen dat het makkelijker voor jullie zal zijn om te communiceren met andere CC-leden en ons, over dingen die je bijvoorbeeld niet publiekelijk wilt delen.

 

Een snelle samenvatting:

 

  • [Desktop] Klik op het kleine envelop icoontje rechtsboven de pagina. Als je een ongelezen bericht hebt, wordt dit (net als nu) met een nummer weergegeven.

 

Screenshot 2020-04-23 at 17.27.59.png

 

 

  • [Mobiele apparaten] Klik op het menu (4 horizontale lijnen) in de linkerbovenhoek > 'Je Community Activiteit'> 'Inbox'.

 

IMG_2877.jpg

 

Eenmaal in je inbox zou je een paar veranderingen moeten zien!

 

  • Al je berichten die je eerder hebt ontvangen en waarmee je je hebt beziggehouden, verschijnen in de linkerkolom op je bureaublad of in het midden van je mobiel (al je vroegere berichten zijn in de nieuwe functie gebracht).

 

Wat is er nieuw?

 

Screenshot 2020-04-23 at 17.41.24.png

 

#1 - Een nieuw bericht maken

 

Klik op de roze knop (1) en een nieuw venster om een nieuw bericht te maken wordt geopend. Als je een specifiek lid van de community een bericht wilt sturen, kun je dit ook doen via hun community profiel en hun naam wordt dan ingevuld in het 'stuur naar' venster.

 

#2 - Inbox en Verzonden berichten

 

Als je op 'Inbox' (2) klikt, zie je een drop-down, met 'Inbox' en 'Verzonden'. Als je op 'Verzonden' klikt, worden alle verzonden berichten in de lijst weergegeven. Klik dan gewoon op het bericht dat je wilt zien.

 

#3 Tijdlijn van de berichten

 

  • Als je een bericht hebt ontvangen en je antwoordt heen en weer, dan kunt u ze nu gegroepeerd zien, wat het makkelijker moet maken om te volgen!

 

Screenshot 2021-10-07 at 10.16.45.png

 

 

Zoekopdrachten — we zullen de functionaliteit (die u in staat stelt om te zoeken naar specifieke berichten) binnenkort toevoegen, we zullen je informeren wanneer dit allemaal is bijgewerkt.

 

We hopen dat je de veranderingen goed vindt en willen graag je feedback horen. We hebben veel testen gedaan om er zeker van te zijn dat het soepel verloopt, maar laat het ons weten als je iets niet helemaal goed vindt of dingen die je leuk vindt, we zullen na de introductie nog een paar dingen afronden.

 

Ik kijk er naar uit om van jullie te horen.

 

Quincy

 

 

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf