POHVALE DOMAĆINU

Airbnb
Official Account

POHVALE DOMAĆINU

Surfacing Kudos Article Image.jpg

  

 

Nema ništa bolje od pohvale za dobro odrađen posao nakon što uložite veliki trud u nešto. A mnogi od vas trude se kako bi ponudili gostima nešto više i kako bi im boravak bio uistinu predivan. Naš tim koji se bavi recenzijama zna koliko su pozitivni komentari važni. Prilikom jedne grupne razmjene ideja pomislili su: što ako gostima pružimo način da brzo i lako mogu navesti što je bio najbolji dio njihova boravka u nekom smještaju? Mogli bismo izdvojiti elemente koji su se gostima najčešće svidjeli u njihovim najbolje ocijenjenim smještajima i sastaviti popis tih elemenata koji bi onda gostima bili ponuđeni na odabir. Sad je došlo vrijeme da njihova ideja zaživi. Ovo je sedam tema koje se najčešće navodilo:

All_compliments-5.png

 

 

Sada kada gost smještaj ocijeni ukupnom ocjenom od 4 do 5 zvjezdica, od njega se automatski traži da navede malo više detalja o tome zašto je toliko poseban. Gosti imaju u ponudi sedam pohvala i mogu ih odabrati koliko god žele te (kao i uvijek) mogu opisati svoje iskustvo vlastitim riječima u javnim ili privatnim komentarima. Sljedeći put kad oduševite svoje goste, evo što će vidjeti:

 

Review_flow-5.png

 

 

U sažetak recenzije dodali smo posebnu rubriku „Pohvale” kada mu pristupate putem Airbnbove aplikacije na svojem mobilnom telefonu –  tako da ćete sigurno vidjeti što ih se pozitivno dojmilo kod vašeg smještaja i stila ugošćivanja. Naš tim unosi završne izmjene vezane uz ovu značajku na internetskoj stranici, pa ćete uskoro vidjeti rubriku „Pohvale” i kad budete za računalom.

 

Detailed_review-5.png

 

 

Uskoro stižu i druge novosti. Radimo na tome da se pohvale prikazuju u rezultatima pretraživanja gostiju kako bi odmah mogli vidjeti što vas čini odličnim domaćinom. Tako će gosti znati što mogu očekivati, a vi ćete lakše ostvariti svoje ciljeve u pogledu ugošćivanja. Bez obzira na to imate li već nekoliko pohvala ili željno iščekujete prvu, mi vjerujemo u vas.

0 Replies 0