Εσωτερική ματιά: Παγκόσμια περιοδεία συναντήσεων τον Απρίλιο του 2019

Airbnb
Official Account

Εσωτερική ματιά: Παγκόσμια περιοδεία συναντήσεων τον Απρίλιο του 2019

 

Καλωσορίσατε Ο Yasu, διευθυντής για την Ιαπωνία στην Airbnb και η Laura Chambers, γενική διευθύντρια της ομάδας Οικοδεσποτών Καταλυμάτων στην Airbnb, ξεκινούν την παγκόσμια περιοδεία στο Τόκιο.Καλωσορίσατε Ο Yasu, διευθυντής για την Ιαπωνία στην Airbnb και η Laura Chambers, γενική διευθύντρια της ομάδας Οικοδεσποτών Καταλυμάτων στην Airbnb, ξεκινούν την παγκόσμια περιοδεία στο Τόκιο.

Για την πρώτη εκδήλωση Ερωταπαντήσεων για Οικοδεσπότες του 2019, αποφασίσαμε να πάρουμε τους δρόμους. Τον Απρίλιο, η Laura Chambers και άλλα μέλη της ομάδας της Airbnb ξεκίνησαν μια παγκόσμια περιοδεία, για να συναντήσουν οικοδεσπότες στις πόλεις τους και να μάθουν τι σκέφτονται. Μέσα σε 12 μέρες, συναντήθηκαν με περίπου 300 οικοδεσπότες σε 5 πόλεις: Τόκιο, Σίδνεϊ, Ρώμη, Λονδίνο και Τορόντο.

 

Οι οικοδεσπότες μοιράστηκαν ιστορίες κατά τη διάρκεια συναντήσεων δίπλα στο τζάκι, συζήτησαν πιθανά μελλοντικά προϊόντα και δυνατότητες και ρώτησαν για σημαντικά θέματα όπως τις φωτογραφίες προφίλ επισκεπτών , τις αξιολογήσεις τοποθεσίας και τις προμήθειες φιλοξενίας. (Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο και να διαβάσετε περιλήψεις των απαντήσεων εδώ.) Και, φυσικά, βρήκαν χρόνο για λίγη διασκέδαση. "Το αποκορύφωμα ήταν σίγουρα το γεγονός ότι πέρασα πολύ χρόνο με τους οικοδεσπότες", δήλωσε η Laura, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στα κεντρικά γραφεία της Airbnb, στο Σαν Φρανσίσκο. "Αισθάνομαι κάπως εξαντλημένη και ζαλισμένη από το ταξίδι αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι γεμάτη ενέργεια και έτοιμη να στηρίξω τους οικοδεσπότες μας και να κάνω καταπληκτικά πράγματα για αυτούς και μαζί τους. Έχουμε μια απίστευτη κοινότητα και είμαι ευγνώμων που περνάω χρόνο μαζί τους."

 

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες της περιπέτειας και ετοιμαστείτε να γεμίσετε το ημερολόγιό σας. Ήδη οργανώνονται οι επόμενες εκδηλώσεις Ερωταπαντήσεων για Οικοδεσπότες αργότερα αυτό το καλοκαίρι και ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!

 

 

ΤΟΚΙΟ

 

20190403_Airbnb_Chambers_Tokyo_038.JPG

 

Μαγικά ταξίδια Μία διερμηνέας (τέρμα αριστερά) βοήθησε στις συζητήσεις μεταξύ των ντόπιων οικοδεσποτών και των συνεργατών τους στην Airbnb, συμπεριλαμβανομένης της Laura (δεύτερη από αριστερά). Ένας οικοδεσπότης μάς είπε ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει τώρα που έχει μικρά παιδιά, αλλά η φιλοξενία τη βοηθά να βιώνει τον κόσμο και να παρουσιάζει στα παιδιά της νέους πολιτισμούς. Μια άλλη οικοδεσπότης είπε ότι αυτή και ο σύζυγός της δεν έχουν παιδιά, αλλά λόγω της Airbnb, αισθάνονται ότι έχουν γιους και κόρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από την τρέχουσα οικογενειακή τους κατάσταση, ακούσαμε από όλους τους οικοδεσπότες ότι λατρεύουν να χτίζουν σχέσεις με τους επισκέπτες.  

 

20190404_Airbnb_Chambers_Tokyo_094.JPG

 

Υποστήριξη προσβασιμότητας Ο Srin, διαχειριστής του προγράμματος προσβασιμότητας της Airbnb (αριστερά), διοργάνωσε εργαστήρια προσβασιμότητας σε όλη την Ασία. Μαζί με τη Laura (δεξιά) συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση στο Τόκιο και συζήτησαν με τους οικοδεσπότες σχετικά με τη σημασία της καταγραφής των δυνατοτήτων προσβασιμότητας, σε περίπτωση που υπάρχουν, στις φωτογραφίες της καταχώρησης.   

 

 

ΣΙΔΝΕΪ

 

20190405_Airbnb_Chambers_Sydney_024.JPG

 

Δημιουργία επαφών Η οικοδεσπότης Bron (αριστερά) γελάει μαζί με τη Laura σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε. Η ομάδα του προγράμματος Airbnb Plus διοργάνωσε επίσης μια εκδήλωση στο Σίδνεϊ για να συζητήσει σχετικά με τη βελτίωση της διαδικασίας ένταξης στο πρόγραμμα και να απαντήσει στα σχόλια των οικοδεσποτών.

 

 

ΛΟΝΔΙΝΟ

 

 

IMG_2276.JPG

 

Σπίτι σου ο κόσμος όλος Οι οικοδεσπότες ποζάρουν με το Bélo, το σύμβολο της Airbnb για την ενσωμάτωση και την Anna Wu, διαχειρίστρια του προγράμματος των κοινοτήτων της Airbnb (μπροστά, δεύτερη από αριστερά). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Λονδίνο, πολλοί οικοδεσπότες εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τις πρόσφατες αλλαγές στη διαδικασία φωτογραφίας προφίλ επισκέπτη στην Airbnb και είπαν ότι θα ήθελαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες τους εκ των προτέρων. Αλλά αρκετοί άλλοι οικοδεσπότες, όπως ο Dennis (τέρμα αριστερά), υποστήριξαν σθεναρά τις αλλαγές: "Πολλοί επισκέπτες ήρθαν σε μένα και μου είπαν, 'Ο λόγος που επέλεξα εσένα [να είσαι ο οικοδεσπότης μου] είναι επειδή ήξερα ότι δεν θα με απέρριπτες λόγω του ποιος είμαι." Και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό η Airbnb να διατηρήσει τη θέση της σε αυτό το θέμα."

 

20190410_Airbnb_Chambers_London_018.JPG

 

Δημιουργία μιας κοινότητας (Από αριστερά προς τα δεξιά) Οι οικοδεσπότες Patricia, Penny και Henriette συνομιλούν πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Οι οικοδεσπότες συχνά μας ζητούν να τους βοηθήσουμε να έρθουν σε επαφή με άλλους οικοδεσπότες. Όπως το έθεσε ο οικοδεσπότης Jack: "Η Airbnb δεν πρέπει να ξεχνάει ότι σε αυτή την κοινωνία όπου είμαστε τόσο αποτελεσματικοί στη χρήση της τεχνολογίας, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον ανθρώπινο παράγοντα. Αυτό είναι που διαφοροποιεί την Airbnb από τους ανταγωνιστές. Η Κοινότητα αποτελείται από ανθρώπους. Αυτό δεν πρέπει να χαθεί."  

 

 

ΡΩΜΗ

 

20190408_Airbnb_Chambers_Rome_008.JPG

 

Άφιξη Η Superhost Antonella (κέντρο) φιλοξένησε τη Laura (δεξιά) στην καταχώρησή της στο πρόγραμμα Plus. Η διευθύντρια του Κέντρου της ιταλικής Κοινότητας, Francesca (αριστερά), τους επισκέφτηκε πριν πάνε όλοι στην εκδήλωση Ερωταπαντήσεων για Οικοδεσπότες. Εκεί, ένας οικοδεσπότης πρότεινε μια ιδέα για τη δημιουργία ενός προγράμματος καθοδήγησης για Superhost, όπου οι Superhost θα μένουν με νέους οικοδεσπότες για να τους υποδέχονται στην Airbnb και να τους δίνουν συμβουλές πριν φιλοξενήσουν τους πρώτους επισκέπτες τους.

 

20190408_Airbnb_Chambers_Rome_054.JPG

 

Αξιομνημόνευτες εμπειρίες: Η ομάδα της Airbnb απολαμβάνει ένα γεύμα που έφτιαξαν με την οικοδεσπότη Veronica (κέντρο) κατά τη διάρκεια μιας Εμπειρίας παρασκευής ζυμαρικών.  Οι οικοδεσπότες εμπειριών αναρωτήθηκαν αν θα μπορούσαν κάποια μέρα να συνεργαστούν με οικοδεσπότες καταλυμάτων για να προσφέρουν πακέτα προσφορών. Αυτές οι προσφορές δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμες στην Airbnb. Στο μεταξύ, οι οικοδεσπότες εμπειριών και καταλυμάτων ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι μπορούν να συνδεθούν μέσω τοπικών ομάδων φιλοξενίας και από το Κέντρο Κοινότητας.

 

 

ΤΟΡΟΝΤΟ

 

20190411_Airbnb_Chambers_Toronto_019.JPG

 

Συνεργάτες φιλοξενίας: Η Lizzie (αριστερά) από το Κέντρο Κοινότητας, η Nora (κέντρο) από την Airbnb και οι οικοδεσπότες στο Τορόντο μοιράζονται ιδέες σχετικά με τον τρόπο που η Airbnb μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους και να τους υποστηρίξει, ειδικά όταν θέλουν να συνεισφέρουν περισσότερο στις τοπικές κοινότητες και σε άλλους οικοδεσπότες.  

 

 

20190411_Airbnb_Chambers_Toronto_011.JPG

 

Τιμώντας τους οικοδεσπότες Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς οικοδεσπότες μας! Συγκεντρώθηκαν στο Τορόντο για την τελευταία στάση της παγκόσμιας περιοδείας συναντήσεων του Απριλίου 2019. Η οικοδεσπότης Barb είπε ότι θα ήταν υπέροχο να γιορτάζουμε τους οικοδεσπότες για τις μικρές, αλλά υπέροχες στιγμές φιλοξενίας. Και συμφωνούμε απόλυτα.

 

Για περισσότερες ενημερώσεις για το παρασκήνιο της περιοδείας, ανατρέξτε στο ταξιδιωτικό ημερολόγιο της Lizzie από το Κέντρο Κοινότητας, η οποία συμμετείχε στην παγκόσμια περιοδεία, μαζί με τη Laura και την υπόλοιπη ομάδα της Airbnb.

0 Replies 0