Προβολή Superhost:πώς δύο αδέρφια από οικοδεσπότες σε κατάλυμα έγιναν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων μπουτίκ

Airbnb
Official Account

Προβολή Superhost:πώς δύο αδέρφια από οικοδεσπότες σε κατάλυμα έγιναν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων μπουτίκ

1.exterior_group.jpg

 

"Έρχεστε ως επισκέπτες. Φεύγετε ως ντόπιοι." Αυτό είναι το σύνθημα που ακούν οι επισκέπτες όταν μένουν σε οποιοδήποτε από τα οκτώ δωμάτια στο Surfhouse Boutique Motel, με οικοδεσπότες τους Superhost και αδερφούς, Nikki και Sander.

 

"Έτσι όπως εξελίσσονται τα ταξίδια, νομίζω ότι όλοι απομακρύνονται από τα μεγάλα ξενοδοχεία και τα θέρετρα. Ο κόσμος θέλει να επικοινωνήσει με κάποιον ή κάποια που γνωρίζει την περιοχή και προσφέρει μια αυθεντική τοπική εμπειρία", δήλωσε ο Nikki.

 

Και τα αδέρφια εκπληρώνουν αυτήν την επιθυμία με ενθουσιασμό. Ο Nikki και ο Sander, οι οποίοι ξεκίνησαν ως αχθοφόρος και ως οικοδεσπότης στην Airbnb αντίστοιχα, τώρα βρίσκονται στο δεύτερο επίπεδο φιλοξενίας. Από το 2016 έως το 2017, μετέτρεψαν ένα πρώην αναρρωτήριο στην πόλη τους, την Encinitas στην Καλιφόρνια, σε οκτώ δωμάτια στην Airbnb εμπνευσμένα από το σέρφινγκ, γνωστά συλλογικά ως Surfhouse Boutique Motel.

2Second Fratelli.png

 

"Δεν είχαμε αρκετό χώρο για τους επισκέπτες στα σπίτια μας, και δεν υπήρχαν ωραία μέρη για να φιλοξενήσουμε ανθρώπους", δήλωσε ο Nikki. "Είναι μία πολύ ωραία μικρή πόλη για σέρφινγκ, αλλά οι μόνες επιλογές στέγασης ήταν ξενοδοχεία χαμηλότερης ποιότητας - όχι κάτι που αντιπροσώπευε την περιοχή μας".

 

Ο Nikki και ο Sander σχεδίασαν την ιδιοκτησία έχοντας κατά νου την τοπική κουλτούρα στην Encinitas: όλοι όσοι εργάστηκαν σε αυτή, από τον σχεδιαστή έως τον εργολάβο, ζουν στην περιοχή. Κάθε δωμάτιο διαθέτει έργα τέχνης από ντόπιους καλλιτέχνες και έχει το όνομα κάποιας γνωστής περιοχής για σέρφινγκ στο Σαν Ντιέγκο, όπως Moonlight, Cardiff Reef, Stone Steps και Swamis. Επίσης, μέσα σε κάθε δωμάτιο υπάρχει μια εκπτωτική κάρτα που δημιούργησαν τα αδέρφια σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις στην περιοχή, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παίζουν και να πληρώνουν όπως οι ντόπιοι.

 

Επιπλέον, τα αδέρφια σχεδίασαν το σύνολο της διαμονής, από την προσφορά μαθημάτων σέρφινγκ και γιόγκα στην παραλία, έχοντας κατά νου τις οικογένειες που ταξιδεύουν. "Η μητέρα μας κατάγεται από τη Νορβηγία, έτσι όταν μεγαλώναμε φιλοξενούσαμε συχνά τους Νορβηγούς συγγενείς μας εδώ. Μαθαίναμε στα παιδιά πώς να σερφάρουν, τα πηγαίναμε σε αγώνες μπέιζμπολ της ομάδας Padres και τα μαθαίναμε να ζουν όπως εμείς για λίγες μέρες", ανέφερε ο Nikki. "Τώρα, θέλουμε οι άνθρωποι να πάνε σε μια διπλανή καφετέρια, να πάνε στην παραλία όπου όλοι οι ντόπιοι επισκέπτονται με τα παιδιά τους."

Στα αριστερά είναι ο Nikki και στα δεξιά ο Sander, που είναι αδέρφια, σέρφερ και Superhost. Όλες οι φωτογραφίες είναι ευγενική χορηγία του Surfhouse.Στα αριστερά είναι ο Nikki και στα δεξιά ο Sander, που είναι αδέρφια, σέρφερ και Superhost. Όλες οι φωτογραφίες είναι ευγενική χορηγία του Surfhouse.

Παρά το γεγονός ότι λειτουργούν και διαχειρίζονται ένα μπουτίκ μοτέλ τα τελευταία δύο χρόνια, ο Nikki και ο Sander αναφέρουν ότι νιώθουν περισσότερο οικοδεσπότες παρά ξενοδόχοι.

 

"Η εμπειρία μου με τη φιλοξενία επισκεπτών πριν από τα εγκαίνια του Surfhouse ήταν μόνο θετική. Απολάμβανα πραγματικά τις συναντήσεις με ταξιδιώτες από όλη τη χώρα, ακόμα και από όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Sander, ο οποίος βοήθησε έναν φίλο να καταχωρήσει το διαμέρισμά του στην Airbnb και στη συνέχεια μετέφερε όλα όσα κέρδισε από αυτήν την εμπειρία στο Surfhouse.

 

"Ξεκινήσαμε με αρκετά χαμηλές τιμές, ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερες κριτικές και να αποκτήσουμε την ιδιότητα του Superhost το συντομότερο δυνατό. Αυτό μας βοήθησε να λάβουμε περισσότερες κρατήσεις και να εμφανιζόμαστε υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης", δήλωσε ο Sander, ο οποίος εξακολουθεί να εργάζεται με πλήρες ωράριο σε οικιστικά ακίνητα, πέρα από τη διαχείριση των οικονομικών του μπουτίκ μοτέλ.

 

4.interior_room.jpg

 

Ο Nikki διαχειρίζεται την καθημερινή επικοινωνία και συναναστροφή με τους επισκέπτες. "Όταν εργαζόμουν ως αχθοφόρος, ήμουν η πρώτη και τελευταία πινελιά στην υποδοχή των επισκεπτών και αυτό μου άρεσε." Για την ανάπτυξη προσωπικής επαφής με τους επισκέπτες του Surfhouse, ο Nikki στέλνει προσωπικά email, συζητά με τους επισκέπτες για τυχόν ερωτήσεις και δραστηριότητες που πρέπει να κάνουν στην περιοχή πριν από την άφιξή τους και εμφανίζεται αν οι επισκέπτες θέλουν να κάνουν μαθήματα σέρφινγκ ή θέλουν να τους ξεναγήσει στην πόλη, καθώς μένει ένα τετράγωνο μακριά.

 

Τα αδέρφια λένε ότι το σημαντικό είναι να επικεντρωθείτε περισσότερο στην εμπειρία παρά στα ίδια τα δωμάτια: "Οι άνθρωποι θα κάνουν κράτηση σε ένα όμορφο δωμάτιο μια φορά, αλλά θα επιστρέψουν πολλές φορές όταν τους δοθεί μια αξέχαστη εμπειρία".

 

0 Replies 0