We proberen een nieuwe look uit voor je advertentie

Airbnb
Official Account

We proberen een nieuwe look uit voor je advertentie

Het is je misschien opgevallen dat sommige advertenties er de laatste tijd iets anders uitzien, zoals de hoofdpagina van de advertentie of wanneer deze in zoekresultaten verschijnen. Dit komt doordat we een paar veranderingen uitproberen die het hopelijk makkelijker maken voor gasten om meer over je ruimte te weten te komen.


Wat proberen we zoal uit?

We kijken naar nieuwe manieren om belangrijke informatie aan potentiële gasten te tonen en veranderen daarvoor het volgende:

  • De belangrijkste informatie, zoals de titel en de beoordeling, geven we boven je foto's weer op de advertentiepagina.
  • Gasten krijgen nieuwe links te zien naar je recensies, foto's en advertentieoverzicht.
  • Je type advertentie, de titel en de prijs komen duidelijker op de pagina met zoekresultaten te staan.

 

Waarom wordt dit getest?

Met deze wijzigingen kunnen gasten de benodigde informatie makkelijker vinden en ziet het hele platform er consistenter uit qua ontwerp. Voordat we deze wijzigingen doorvoeren voor alle gebruikers, willen we echter wel weten hoe gasten erop reageren. Aan de hand van dit soort testen kunnen we daarover feedback verzamelen.

 

Doet mijn advertentie mee aan de test?

Waarschijnlijk wel, zelfs als je geen veranderingen hebt gemerkt. Je advertentie ziet er voor sommige gebruikers anders uit, maar niet voor allemaal (zodat de ene gast het nieuwe ontwerp ziet en de andere het oude).

 

Veranderen mijn advertentiegegevens?

Nee, alle advertentiegegevens blijven hetzelfde. We proberen gewoon een nieuwe manier uit om deze weer te geven, waarbij de belangrijkste informatie meer opvalt.

 

Hoelang duurt de test?

We houden een paar weken tot een paar maanden in de gaten wat de invloed van het nieuwe ontwerp is.

 

Wijzigingen aan het platform kunnen soms voor verwarring zorgen en we proberen dan ook beter uit te leggen waarom we veranderingen doorvoeren. Bedankt voor je begrip en laat het ons in de onderstaande opmerkingen weten als je nog vragen of feedback hebt.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf