uitschakelen optie extra gast

Ingrid142
Level 1
De Koog, The Netherlands

uitschakelen optie extra gast

Wij krijgen nu terug van een gast dat in de advertentie staat, bij extra gasten geen extra kosten.

De reden is dat er bij ons geen extra gasten kunnen komen, dan de opgegeven 2 personen. Kan de melding extra gasten ook worden uitgeschakeld, zodat de gladjannesen onder ons niet kunnen zeggen dat in de advertentie staat dat er geen extra kosten zijn bij meerdere personen.

1 Antwoord 1
Emiel1
Level 10
Leeuwarden, The Netherlands

Hallo,

Je bedoeld waarschijnlijk je advertentie mbt "De Kaapstraat".

Die ruimte heeft dezelfde prijs voor 1 of 2 personen. Voor meer dan 2 volwassen gasten kan simpelweg niet geboekt worden (het boekingsscherm staat het niet toe) , dus een evt. 3e meekomend persoon heeft gewoon geen rechten. NB Een baby telt niet als betalende gast, maar dient wel opgegeven te worden bij boeking.

 

Ik heb zelf een advertentie waarbij het kamertarief voor 1 persoon goedkoper is dan bij 2 personen. In mijn geval staat dus het verschil in prijs bij "extra gasten" (zijnde de extra gast na de 1e persoon) genoemd. Maar ook dan geldt genoemde prijs uiteraard niet voor een 3e,4e persoon etc, want is hetzelfde verhaal: Er kan in het boekingsscherm maar voor max. 2 personen geboekt worden.

 

Maar ben met je eens dat optie verwarrend kan zijn. Misschien maar een heel hoog bedrag invullen dan, speciaal voor "de gladjanusen" ?

 

Met vriendelijke groet,

Emiel

 

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf