Αναδείξτε τις δυνατότητες προσβασιμότητας με φωτογραφίες

Airbnb
Official Account

Αναδείξτε τις δυνατότητες προσβασιμότητας με φωτογραφίες

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Jake @irolleduplipliethisΦωτογραφία ευγενική προσφορά του Jake @irolleduplipliethis

 

"Όταν ταξιδεύω, είμαι αυθόρμητος. Πηγαίνω όπου θέλω", λέει ο επισκέπτης Jake, ο οποίος χρησιμοποιεί αναπηρική πολυθρόνα για τη μετακίνησή του. "Το μόνο που θέλω είναι ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου, ένα μέρος που να διαθέτει τουαλέτα και κάπου να κοιμηθώ".

 

Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά το πρώτο ταξίδι του Jake στο Λονδίνο αποδείχθηκε "τρομακτική εμπειρία", όπως δηλώνει. Επρόκειτο να επιβιβαστεί σε νυχτερινή πτήση από το Σαν Φρανσίσκο όταν έλαβε ένα μήνυμα ακύρωσης από τον οικοδεσπότη του. "Είπε ότι δεν συνειδητοποίησε ότι είχε επιλέξει τις δυνατότητες προσβασιμότητας στην καταχώρησή του", διηγείται ο Jake καθώς θυμάται την εμπειρία. "Ξαφνικά, ένιωσα ευάλωτος. Όταν προσγειώθηκα, άρχισα να ψάχνω για κάποιο άλλο μέρος που θα ήταν προσβάσιμο σε χρήστη αναπηρικής πολυθρόνας. Είναι ήδη αγχωτικό να βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα όπου οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είσαι τουρίστας και μπορούν να σε εκμεταλλευτούν, αλλά όταν είσαι άτομο με αναπηρία, είναι τρομακτικό".

 

Στην Airbnb, κατά το προηγούμενο έτος, έγιναν περίπου δύο εκατομμύρια αναζητήσεις για καταλύματα με δυνατότητες προσβασιμότητας, σύμφωνα με εσωτερικές έρευνες. Για την αποφυγή εμπειριών όπως αυτή του Jake και τη συμβολή στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας, η Airbnb θα απαιτήσει από τους οικοδεσπότες να ανεβάσουν φωτογραφίες όταν επιλέγουν ορισμένες δυνατότητες προσβασιμότητας. Θα εφαρμόζουμε σταδιακά αυτές τις αλλαγές μέσα στους επόμενους μήνες και μόλις το κάνουμε, θα λάβετε ειδοποίηση προκειμένου να ενημερώσετε την καταχώρησή σας εντός 60 ημερών.

 

Μόλις ανεβάσετε τη φωτογραφία, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν ότι παρέχετε δυνατότητα προσβασιμότητας. Θα τη δημοσιεύσουμε επίσης στην ενότητα "Δυνατότητες προσβασιμότητας" της καταχώρησής σας. Αυτό θα βοηθήσει τους επισκέπτες να αποφασίσουν εάν το κατάλυμά σας είναι κατάλληλο για τις ανάγκες τους χωρίς να χρειαστεί να υποβάλουν πρόσθετες ερωτήσεις.

 

"Αν πείτε 'Αυτή είναι η μπροστινή μου πόρτα και ορίστε μια φωτογραφία', θα δώσετε μια χρήσιμη πληροφορία στο άτομο με αναπηρία. Ακόμα και οι οικοδεσπότες με τις καλύτερες προθέσεις μπορούν να θεωρήσουν έναν χώρο προσβάσιμο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Με φωτογραφίες, δεν θα χρειαστεί να κάνετε υποθέσεις γιατί θα επιτρέψετε στο άτομο με αναπηρία να αποφασίσει", δήλωσε ο Jake.

 

Δείτε πώς μπορείτε να προβάλετε φωτογραφίες προσβασιμότητας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε την ακρίβεια, να ορίσετε τις προσδοκίες των επισκεπτών και να μη χρειαστεί να απαντήσετε σε ερωτήσεις.

 

Τέσσερα εύκολα βήματα για τη δημοσίευση φωτογραφιών προσβασιμότητας:

 

1. Επιλέξτε τις δυνατότητες προσβασιμότητας

Στην Airbnb.com: Μεταβείτε στην καταχώρησή σας και, κατόπιν, με κύλιση στην επιλογή "Δυνατότητες προσβασιμότητας" και κάντε κλικ στην επιλογή "Επεξεργασία".  

Στην εφαρμογή για κινητά της Airbnb: Μεταβείτε στην καταχώρησή σας, και κατόπιν με κύλιση στις "Δυνατότητες προσβασιμότητας" και πατήστε.  

 

Οι πρώτες οθόνες θα σας προτρέψουν να επιλέξετε τις δυνατότητες προσβασιμότητας, κατά την είσοδο, τη μετακίνηση στον χώρο και σε συγκεκριμένες περιοχές όπως: το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, η κουζίνα και το σαλόνι.

 

 

Screenshot 2019-05-17 at 14.35.15.png

 

 

2. Περιηγηθείτε στο κατάλυμά σας

Φανταστείτε ότι ο επισκέπτης σας έρχεται για πρώτη φορά και παρατηρήστε τι συναντάτε καθώς προσπαθείτε να μπείτε και να περιηγηθείτε σε κάθε δωμάτιο. Υπάρχουν σκάλες ή σκαλοπάτια, μια ευρύχωρη είσοδος, επιπλέον χώρος γύρω από το κρεβάτι, και άλλες δυνατότητες; Κάθε οθόνη θα σας δώσει οδηγίες βήμα προς βήμα για το τι πρέπει να αναζητήσετε.

 

 

Space Detail 1@2x (5).png

 

 

3. Τραβήξτε και ανεβάστε φωτογραφίες.

Όταν επιλέγετε μια δυνατότητα προσβασιμότητας, θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε φωτογραφία. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε "Έχω αυτή τη δυνατότητα" στην ενότητα "Επιπλέον χώρος γύρω από το κρεβάτι", θα σας δώσουμε συμβουλές για το πώς να τραβήξετε τη φωτογραφία. Επιλέξτε "Προσθήκη φωτογραφίας" για να επιλέξετε μια φωτογραφία από τη συλλογή φωτογραφιών σας ή τραβήξτε μια φωτογραφία (εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά της Airbnb) και, στη συνέχεια, πατήστε "Αποθήκευση".

 

Feature Detail 3@2x (5).png

 

 

4. Κάντε προεπισκόπηση και στη συνέχεια, δημοσιεύστε τη φωτογραφία

Αφού προσθέσετε φωτογραφίες, μπορείτε να τις ελέγξετε και, εάν χρειάζεται, να προσθέσετε μια περιγραφή. Όταν είστε σίγουρος/η ότι οι φωτογραφίες σας είναι καθαρές και ότι μπορούν να βοηθήσουν τους επισκέπτες να αποφασίσουν εάν ο χώρος σας ταιριάζει στις ανάγκες τους, επιλέξτε "Είναι εντάξει".

 

Photo Confirmation@2x (5).png

 

 

Η παροχή φωτογραφιών βοηθά τους επισκέπτες με περιορισμένη κινητικότητα να αισθάνονται μέρος της κοινότητας και προετοιμάζουν το έδαφος για μια κριτική πέντε αστέρων. Εάν είστε οικοδεσπότης που επιλέγει δυνατότητες προσβασιμότητας για πρώτη φορά, να ξέρετε ότι θα χρειαστεί να παράσχετε φωτογραφίες. Και αν είστε οικοδεσπότης που έχει επιλέξει δυνατότητες προσβασιμότητας, θα λάβετε ειδοποίηση από την Airbnb με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Όσο για τον Jake, βρήκε τελικά έναν οικοδεσπότη στο Λονδίνο ο οποίος μπορούσε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του: "Ο οικοδεσπότης ήταν υπέροχος και μου είπε, 'Παρακαλώ, ελάτε!' Τα έκανε όλα να μοιάζουν εκπληκτικά. Ήθελε απλώς να βεβαιωθεί ότι κάποιος με φρόντιζε, με έσωσε. Η παροχή έγκυρων πληροφοριών εξαρχής επιτρέπει σε ένα άτομο με αναπηρία να γίνει σωστός εξερευνητής."

 

Ανακαλύψτε περισσότερες συμβουλές φωτογραφίας που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις δυνατότητες προσβασιμότητας της καταχώρησής σας και ξεχωρίστε στην αναζήτηση.

0 Replies 0