Wat is er nieuw in het Communitycentrum?

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Wat is er nieuw in het Communitycentrum?

 

Hallo allemaal,

 

Het Airbnb Community team is erg enthousiast dat we ons vernieuwde Airbnb Communitycentrum hebben gelanceerd. 

 

Om het 7de jaar te vieren heeft het Communitycentrum een aanzienlijke upgrade ondergaan op basis van feedback van jullie, onze hosts. De update heeft niet alleen een nieuw likje verf gekregen, maar we hebben het ook vereenvoudigd, zodat je in contact kunt komen met andere hosts en meer van Airbnb kunt horen! 

 

De update is gericht op het verbeteren van gebieden zoals het vinden van inspiratie, mobiele ervaring en betere navigatie. 

 

De komende dagen zullen we gesprekken migreren naar het nieuwe Communitycentrum, dus het kan even duren voordat sommige inhoud weer verschijnt. We hebben ook de meldingen gepauzeerd tot vrijdag. Als je feedback hebt, deel die dan [hier].

 

Hier is een korte samenvatting van wat nieuw is en waar we het meest enthousiast over zijn! 

 

Inspiratie opdoen en een gesprek beginnen: Conversatieborden hebben nu een duidelijker doel en zijn specifieker. Binnen elk board kun je tags gebruiken om onderwerpen nog verder te filteren om specifieke inhoud te vinden die bij jou past Hier zijn de belangrijkste boards om inspiratie op te doen:

 

  • Beheren van advertenties: Alles wat met horeca te maken heeft, van het verfijnen van je advertentie tot het bespreken van Airbnb producten die bij je onderneming passen.
  • Ruimtes verbeteren: Laat je creativiteit de vrije loop en laat je inspireren door de Host community over het verfraaien van je ruimte, het aanscherpen van je verhuur checklist en het onderzoeken van duurzaamheid.
  • Verhuren aan gasten: Deel over hoe je het beste je ruimte en onderneming kunt optimaliseren voor het type gast dat het beste bij jou past.
  • Omgaan met financiën: Denk na over je onderneming, leer over verschillende tools en strategieën om je portemonnee te vullen.
  • Community Café: Praat over van alles en nog wat met communityleden van over de hele wereld.
  • Alleen voor verhuurders: Een privéboard waar alleen ingelogde Hosts berichten kunnen lezen en schrijven. Dit board verschijnt niet in zoekmachine resultaten en wordt nooit bekeken door leden die gasten zijn.

 

We hebben ook de navigatie verbeterd zodat het gemakkelijker is om een nieuw gesprek te beginnen en te reageren op bestaande gesprekken! 



  • Mobiel ingesteld: In de afgelopen 2 jaar gebruikte gemiddeld 53% van de hosts een mobiele telefoon om op het Communitycentrum te posten – en we hoorden van veel van die posters dat de mobiele ervaring te wensen overliet. Met dat in gedachten maakt ons nieuwe ontwerp het navigeren van desktop naar tablet naar mobiele telefoon een fluitje van een cent. 

 

  • Sneller lezen: We hebben het aantal klikken verminderd dat je moet doen om inhoud te vinden die voor jou relevant is. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of naar wat inspiratie binnen een specifieke categorie, je vindt gemakkelijker dan ooit wat voor jou relevant is.

 

Dus met alle veranderingen die we hebben gedeeld, weet ik zeker dat je enthousiast bent om aan de slag te gaan en te ontdekken.

 

Wat vindt je fijn aan het nieuwe ontwerp?

 

We vonden het overigens ook erg leuk om met jullie te overleggen tijdens het proces en kijken ernaar uit om te horen hoe de rest van de community de upgrade ervaart!

 

Bedankt,

 

Quincy

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf