identificatie lukt niet

Eva3486
Level 1
Haarlem, Netherlands

identificatie lukt niet

Mijn identiteitsbewijs wordt steeds geweigerd. Heeft iemand tips?

1 Antwoord 1
Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Hallo @Eva3486
 
Als je identiteitsbewijs steeds wordt geweigerd bij Airbnb, zijn er een paar stappen die je kunt volgen om het probleem op te lossen:
 
  1. Zorg ervoor dat je een duidelijke kopie van je identiteitsbewijs maakt: Zorg ervoor dat alle informatie, inclusief je naam, foto en vervaldatum, duidelijk leesbaar is op de foto die je uploadt. Zorg ervoor dat er geen schaduwen, vlekken of vervormingen zijn die de leesbaarheid kunnen beïnvloeden.
     
  2. Gebruik een geldig identiteitsbewijs: Zorg ervoor dat het identiteitsbewijs dat je uploadt niet verlopen is en nog steeds als geldig wordt erkend. Airbnb accepteert doorgaans verschillende soorten identiteitsbewijzen, zoals paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten. Zorg ervoor dat je het juiste type identiteitsbewijs uploadt dat wordt gevraagd.
     
  3. Controleer of je de juiste uploadprocedure👈 volgt: Airbnb heeft specifieke instructies en richtlijnen voor het uploaden van identiteitsbewijzen. Zorg ervoor dat je deze instructies zorgvuldig volgt en de juiste stappen neemt tijdens het uploadproces.
     
  4. Neem contact op met de klantenservice van Airbnb: Als je identiteitsbewijs nog steeds wordt geweigerd, is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van Airbnb. Zij kunnen je helpen bij het identificeren van het probleem en je begeleiden bij het oplossen ervan. Je kunt contact opnemen met de klantenservice via de Airbnb-website,  app, of door hier te klikken 👈
Houd er rekening mee dat ik geen toegang heb tot persoonlijke accountinformatie of specifieke details over jouw situatie. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met Airbnb voor specifieke ondersteuning. 
 
Quincy 

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf