incasari in asteptare

Maria-Si-Ion0
Level 2
Chișinău, Moldova

incasari in asteptare

Am incercat sa adaug o noua metoda de plata debit card payoneer mastercard in euro. inainte de aceasta metoda de plata era debit card payoneer in usd mastercard. din greseala am sterd metoda salvata adica card debit in usd. citeva zile mam chinuit si nu am putu adauga nici o metoda de plata.in sfirsit am adaugat metoda de plata cardul debit payoneer in usd,insa nu pot transmite banii pe ea.pe monitor se afiseaza dar nu pot apasa sa transmit.de ce?a pai patit cineva asa ceva?ajutatima va rog. ma aflu in Molodva,poate imi apar probleme din cauza conflictului militar?va rog ajutatima se apropie data de facturare si am nevoie de bani,multumesc.

1 Reply 1
Sybe
Former Community Manager
Former Community Manager
Terneuzen, Netherlands

Hi @Maria-Si-Ion0 ! It's been a while since you posted, have you found a solution to this yet?

If you're in Moldova perhaps the bank you're using is Russian and possibly sanctioned. You could try updating to a payment method Airbnb can still support, but I suggest to either way get in touch with CS. 

I hope this gets resolved quickly!

(Google translate:)

Salut @Maria-Si-Ion0 ! A trecut ceva timp de când ai postat, ai găsit încă o soluție la asta?

Dacă sunteți în Moldova, poate că banca pe care o utilizați este rusă și posibil sancționată. Puteți încerca să actualizați la o metodă de plată pe care Airbnb o acceptă în continuare, dar vă sugerez să luați legătura cu CS în orice caz.

Sper că acest lucru se rezolvă repede!

-----

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen