I had a guest instant book for a checkin today. We have a st...
Latest reply
I had a guest instant book for a checkin today. We have a strict 4pm checkin time & they showed up at 2:15 saying they chose ...
Latest reply
I'm trying to list my brand new apartment that has 1 bedroom, kitchen, bathrom and in the living room there's a sofa for 2 additional guests if needed.
I'm trying to setup extra charge for those extra guests but I don't see that option enywhere. Am I missing something or what?
odi na laptop , otvori "hosting dashboard" / listings - tu klikni na svoj listing / pricing / nightly price - tu odredi "base price" za recimo 2 gosta / scroolaj do "standard fees an€d charges / extra guests - tu stavi cijenu za svakog slijedećeg gosta nakon 2
na primjer ako ti je za 2 gosta base price = 50€
extra guest = 10€
onda će za 3 gosta biti 50 + 10 = 60€ a za 4 gosta će biti 70€
@Branka-and-Silvia0Moje dame, hvala na odgovoru ali ja tu opciju uopće nemam. Prema svemu pretpostavljam da moram objaviti apartman pa onda postaviti sve to?
@Branka-and-Silvia0Kao što sam pretpostavio, te opcije sam sad dobio sad kad sam finiširao inicijalni setup i objavio apartman. Hvala na pomoći.
ajd super, glavno da si našao 🙂
prije se moglo sve namjestiti prije objave ali Airbnb stalno nešto mijenja tako da svi nešto stalno tražimo
sretno sa novim apartmanom
i da, ne znam jel to po defaultu ili si namjerno blokirao kalendar ali pokazuje da su ti svi dani blokirani i ne može se bukirati. Namjesti "availability" da ti otvori kalendar na 3 ili 6 ili više mjeseci