I had a guest instant book for a checkin today. We have a st...
Latest reply
I had a guest instant book for a checkin today. We have a strict 4pm checkin time & they showed up at 2:15 saying they chose ...
Latest reply
Sign in with your Airbnb account to continue reading, sharing, and connecting with millions of hosts from around the world.
I'm trying to list my brand new apartment that has 1 bedroom, kitchen, bathrom and in the living room there's a sofa for 2 additional guests if needed.
I'm trying to setup extra charge for those extra guests but I don't see that option enywhere. Am I missing something or what?
odi na laptop , otvori "hosting dashboard" / listings - tu klikni na svoj listing / pricing / nightly price - tu odredi "base price" za recimo 2 gosta / scroolaj do "standard fees an€d charges / extra guests - tu stavi cijenu za svakog slijedećeg gosta nakon 2
na primjer ako ti je za 2 gosta base price = 50€
extra guest = 10€
onda će za 3 gosta biti 50 + 10 = 60€ a za 4 gosta će biti 70€
@Branka-and-Silvia0Moje dame, hvala na odgovoru ali ja tu opciju uopće nemam. Prema svemu pretpostavljam da moram objaviti apartman pa onda postaviti sve to?
@Branka-and-Silvia0Kao što sam pretpostavio, te opcije sam sad dobio sad kad sam finiširao inicijalni setup i objavio apartman. Hvala na pomoći.
ajd super, glavno da si našao 🙂
prije se moglo sve namjestiti prije objave ali Airbnb stalno nešto mijenja tako da svi nešto stalno tražimo
sretno sa novim apartmanom
i da, ne znam jel to po defaultu ili si namjerno blokirao kalendar ali pokazuje da su ti svi dani blokirani i ne može se bukirati. Namjesti "availability" da ti otvori kalendar na 3 ili 6 ili više mjeseci