What hosts are saying

Hi, my payout has gone 'missing' from airbnb. I'm so upset and frustrated, it's been a week already and there is no end to it. It is not showing in my upcoming payouts, my co-host has been paid, but not me. It has become an emergency, and I've been speaki... Latest reply by Joan2709
    はじめまして。まず日本語であることを許してください。上記の権利を私たちが行けない時に貸したいです。マウンテンビュー、隔の権利を持っています。知っている方もいると思いますが、この物件はロックオフして部屋を分けることができるものです。Airbnbで、どのように紹介して、どのようにゲストを見つけて、どのように値段を決めるのかなど全くわかりません。また、とても気になるのが、日本人の私が海外の方に貸すことによってお金を得た場合の税金の心配です。違法・違反にならないようにするにはどうすれば良いのか教えてほしいです。 ... Latest reply by Elisa